:>

Fick ett fint samtal idag :3
Jag ska få jobba natt från idag till lördagmorgon  ^__^ dock kommer jag nog vara en aningen slut, då jag jobbar fram till kl 07:00, sen tar jag bussen till näsum kl 07:17 ( förhoppningsvis ) för att hjälpa till med inskolningen av en pojke som bor hemma hos pappa. Sen slutar jag kl 12, sen hem och sova så var vänlig och stör mig inte :)

Likadant fredag :) Sen kan jag ju hoppas att jag överlever lördagen, då jag jobbar fram till 07:00 på morgonen, sen ska jag på utbildning kl 09:00 till 17:00 ungefär. Heja mig ^_^ haha, lär vara mer död än levande.

Håll tummarna för att jag lyckats med att sova tillräckligt under dagarna, idag har jag dessvärre inte hunnit sova ngt, men det får gå i alla fall :)

Hörs!

Kommentarer
Postat av: Molly

Oj, men vad kul! Lycka till och hoppas du lyckas hålla dig vaken och får tillräckligt med sömn. Vet precis hur det är när man sovit dåligt/lite och sen ska upp och jobba tidigt.

2012-01-18 @ 20:48:41
URL: http://mollysssmith.blogspot.com
Postat av: Victoria

Hej, jag tänkte eftersom du gillar rothbart, kanske du gillar detta! själv är jag trogen följare till henne .



http://jinxedv.blogg.se/2012/january/tavling.html#comment Detta är min blogg, vilket inte är poengen men , jaa kolla gärna in! Har nämligen en tävling i bloggen!! :)

2012-01-20 @ 00:44:25
URL: http://jinxedv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0