put a smile on my facebäst. end of story.

Free Fallin'Som jag saknar mina dreads! :(Och min kindpiercing! och studenten för den delen också och BF 05/08.


Tidsfördriv

Haha, för övrigt lärde jag mig lite roliga saker på jobbet igår ;D fast jag kan bara vika båten, och kanske stjärnan nu :P Det andra var massa krångligt.. men kul :DMassa stolt, och jag är sjukt imponerad av Kanjana som kan detta! Hon är grym!


UE

Åh, jag är så sjukt sugen på att åka till Fridafors Bruk och Knislinge Strumpfabrik inom kort!! Vill fota och titta lite grann, vet att man egentligen inte får men, i alla fall. Vill dock inte dit själv, vill ha sällskap! :3Fridafors brukKnislinge Strumpfabrik


bilder; eternit.se

Morgonpasset i P3

är efterlängtat! :)

Igår var min sista schemalagda dag! :D fast jag har lite extra turer, och det börjar idag, 16-20. Det känns bra. Den turen har jag måndag till fredag denna veckan. Hm, idag ska jag följa med sötaste Karin till Sölvesborg. Sen ska jag försöka hinna med Växtverket en sväng med och AF ( om jag har tur ) Och sedan jobba.

Ska för övrigt bli skönt att vara ledig i helgen :D På fredag fyller systerliten år, måste komma på fint till henne. Och sedan lördag är det kräfskiva ( jag som inte ens äter kräftor -_-' euhw )

Well, ska försöka hinna fotalite granna också, känns som jag har tappat stinget men det får det bli ändring på! :D
synd att jag inte har något vettigt att skriva om, sorgligt men det får det också bli ändring på!


om nom

Förra veckan var jag och pidden på Steak House i SBG.
Jag rekomenderar er till att äta där, det är så gott och mättande.
om nom ♥

Mhm

Varit i karlshamn på "modell för en dag" med kvinnorna heikkilä! ytterst trevligt men icke nöjd. har aldrig varit med om sådana märkliga poser -_-' uschanamej, jag lyckas bättre själv :D Träffade; Bella ( vars bilder blev sjukt snygga ) Ellinor, Linne och Bea där. Och Mamma och Maarit var där också. Haha,bättre att vara sin egen fotograf.


Nu är jag enormt trött, snart ska jag väl bege mig till mummi & ukki's place och sova där och sedan jobba delad dag vilket innebär 8-12:30 & 16-20. Och just nu är jag inte så sugen på det hela men det är den sista shemalagda dagen :)


Lovely Rain

Jag har varit kass på att uppdatera, och dels är det för att jag har jobbat en massa och inte hunnit mer är till och från jobbet typ ( känns det som i alla fall ) och en seg dator men nu ska det bli bättre.

Ska berätta om en rolig sak som hände den.. ehum.. 8:e Augusti.
Jag var på väg till jobbet och var inte direkt på det bästa humöret, men så kommer jag till vägen soom går till huvudingången till jobbet. Och där är VÄRSTA STORA vattenpölen! Såg en liten pojke som sprang fram och tillbaka igenom denna enorma vattenpöl och blev alldeles varm inombords, åh vad jag också vill! Frågade om jag fick fota medans han sprang och det fick jag. Pratade lite med hans trevliga mamma som frågade ifall hon skulle ta en bild medans jag sprang igenom vattenpölen, åh jag blev som ett barn på julafton! Mycket riktigt jag och hennes bedårande son sprang igenom vattenpölen och jag var så sjukt glad resten av dagen så det finns inte. Tackar dessa trevliga människor för den fina upplevelsen.

Nu kommer lite bilder :DBIIIG ASS VATTEPÖL!så söt!haha! här är jag glad! :Dlite lagom blöt innan jobbet! nöjd till tusen!

om nommina kära nya skor. otroligt nog väldigt bekväma :3 och ja, jag kan gå i dem :)

från nelly.com endast 139:-

Intro


Ungefär vid 0:39 börjar introt :)

Någon mer än jag som minns alla gamla serier? :) vilken var din favorit? :D
min var helt klart Rederiet! <3

Who the fuck is Alice?

Har haft en underbar kväll :3 på halens krog med angela och lyssnat på Ante J, så roligt och trevligt som jag haft ikväll trodde jag inte att jag skulle ha, men tack till alla inblandade!<3

Black Jack

Det vankades festligheter innan lyset :D


Mja, PetterNicklas hade kamera där ett tag va :)

tack för denna kvällen :3

You're too fat to fly

hyrde två filmer med Pidden igår, det fick bli; The Experiment & Jackass 3.5

Och båda är helt klart sevärda! The Experiment var en väldans bra film, men fyfan vad den väcker känslor. Så arg jag blev, gång på gång. Usch!
Och Jackass 3.5 var sjuk! helt lovely!


RSS 2.0