dirty mind.

Hey you,
I know what you're gonna do,
I wanna be the person that you do it to
Hey you,
I wanna be the person you do, you do, you do, you do


- 3oh!3

you say?

Åh, jag vet inte vad jag ska tycka.
Finns mycket att säga och samtidigt inget för jag blir nästan mållös när jag hör och läser sånt här.
Alla har rätt till en åsikt, men jag anser att om du inte kan vara trevlig eller säga något snäll så var tyst.
Jag kanske tänker för mycket på hur andra människor känner, för jag vill inte såra dem, jag finner inget som helst syfte i det. Man vet ju själv hur ont det gör att bli sårad, så varför skulle man vilja att någon annan mår dålig egentligen?

Och dem som sårar andra, vill antagligen inte själva bli sårade, så då är det enkalre att trycka ner någon annan.

När man skriver såhär;
Jag tycker personligen att jag ser sjukt bra ut. Snygga människor blir självklart
mycket bättre behandlade och mer ompysslade än fula typer. (De vackra kommer ju i första hand)

jag har svårt att tro att om du är snygg och beter dig som en påse skit, så blir du inte bättre behandlad än någon annan.

Och tycker även personen ifråga säger emot sig lite grann när denne skriver;
Jag är skitsnygg.
Alla som är söta och ser bra ut har aldrig någonsin sagt att jag är ful, förmodligen för att
de är bekväma i sig själva och inte har något önsketänkande. Därför kallar ni fula monster
mig ful, för att ni önskar att ni vore snyggare än jag!


Betyder inte det att när hon säger att hon inte tycker om fula människor osv, att hon inte är bekväm i sig själv och har ett önsketänkade om att se ut som någon annan? Och alla människor tycker olika :) så är det bara.
Fine, man tycker inte att alla människor i hela världen är fula, men jag anser att alla människor är fina på sitt sätt.


Dock kan jag ju säga att det personen gör funkar ju, att provocera folk.
Denne person har nog ganska mycket hat inom sig, som personen måste göra sig av med på något sätt och jag tror att det här är ett sätt för den att uttrycka sig på. Sorgligt nog.


Och jag säger inte att personen i fråga är ful, för det tycker jag faktiskt inte
Men eftersom personligheten är liknelse med en påse skit så drar det ner en hel del.

För personligen tycker jag det är lättare att tycka om folk som är snälla ♥

puss

ska tillägga att jag haft en väldans trevlig födelsedag och jul och fått massa fint.
bland annat, ett supersött halsband, skor, fondue set, mysigaste filten ever (!) , lite accesoarer, cupcakes relaterade grejer  ^_^ tack alla fina.


undra om man skulle våga sig på att spela in ett video inlägg :3 vad tror ni?


puss

liten update.

Hänt massa nu, födelsedag och julfirande. Och kom på att jag glömt att berätta att jag var på bio för någon vecka sen och såg Sherlock Holmes - Game of shadows, så jävla bra. Haha. Helt klart sevärd!dock gillar jag inte Noomi Rapace. Sadly.
give.

i want.finnes här ^____^

<3

så förbannat bra och den gör mig så glad. tomas har en fantastisk härlig röst som går rätt in i hjärtat.<3

F L U F F Y B I R D

sitter i soffan och skrattar lite för mig själv när Pidden sitter bredvid mig och har beslagtagit min telefon och spelar Fluffy Birds, haha. Och nyss slog han rekord, så nöjd är han. Jisses, jag tror att han är liiite små beroende av de spelet x'D fast, det är ju kul och fåglarna är så söta :3bild; google.

22

Fått en massa fint idag :) orkar väl inte skiva allt för mycket om det, är ganska trött i huvudet :( har även fått massa fina gratulationer på telefon och via facebook, det tackar vi för :) ♥
Måste bara säga att jag fick ett sällskapsspel av Pidden, minns inte för tillfället vad det heter, men det verkar hur kul som helst, längtar tills nästa festligheter så man kan spela det i goda vänners lag! ^__^


Oh well, granen är klädd här i Kullan, bjuder på en liten bild av denne.
Riktigt fint och mysigt blev det, fast än jag inte har någon som helst julkänsla i kroppen :/I morgon blire full rulle, först på julfrukost hos farmor & farfar sen julmiddag hos mormor & morfar och sedan en sväng till svärförälödrarna :) får se till att INTE glömma kameran :)

Så jag hoppas alla har en trevlig dag i morgon, puss o kram!

22

Fått en massa fint idag :) orkar väl inte skiva allt för mycket om det, är ganska trött i huvudet :( har även fått massa fina gratulationer på telefon och via facebook, det tackar vi för :) ♥
Måste bara säga att jag fick ett sällskapsspel av Pidden, minns inte för tillfället vad det heter, men det verkar hur kul som helst, längtar tills nästa festligheter så man kan spela det i goda vänners lag! ^__^


Oh well, granen är klädd här i Kullan, bjuder på en liten bild av denne.
Riktigt fint och mysigt blev det, fast än jag inte har någon som helst julkänsla i kroppen :/I morgon blire full rulle, först på julfrukost hos farmor & farfar sen julmiddag hos mormor & morfar och sedan en sväng till svärförälödrarna :) får se till att INTE glömma kameran :)

Så jag hoppas alla har en trevlig dag i morgon, puss o kram!

Like it's her birthday!

Myes, det är ju så. 22 år idag :)
Min födelsedag började i Åhus, var på kalas igårkväll hos Piddens Faster och hennes man Thomas, han fyllde 30 år igår, grattis! :) Och vi äter massa gott och sedan längre fram på kvällen ska vi börja sjunga massa låtar. Och jag sitter i soffan "hörnan" tillsammans med Pidden, Nicklas, Max och Daniel. När klockan slår 00:00 så får Max för sig att be om allas uppmärksamhet och säger att ; just nu, är det Meridianas födelsedag! Och då ställer alla sig upp och sjunger och spelar ja må hon leva, för mig :P Haha, en aningen pinsamt men ändå lite roligt! :) Ja, jisses!

Var hemma runt 01:00 tiden i natt, bums i säng! Mamma kommer in lite efter 08:00 på morgonen med frukost på sängen ^_^ tack snälla! Och nu sitter jag här och väntar på att tiden ska gå, för jag ska träffa Pauliina i byn om några timmar (: Sen får vi se vad som händer resten av dagen :)

Hoppas alla har en förträfflig dag! Puss


it's friiiiiiiiday.Den bjuder jag på!

makes me speechless

Jag blir så arg och ledsen, jag förstår verkligen inte vad som händer i världen.
Idag står det i Aftonbladet om 4åringen som blev mördad i höstas. Nu står det klart att det var ett BARN som mördade honom. Något motiv står det inget om.. Visst barn bråkar, fullt naturligt. Men vad händer egentligen hos barnet när det bestämmer sig för att det ska ta livet av ett annat barn. Något står ju inte rätt till.. Det är riktigt skrämmande.. Vet inte om barnen är medvetna om det dem gör, men i vissa fall verkar det så.. Det finns inga ord för detta, vad är det som gör att sånt här händer?

Här är den första artiklen, om 4åringen. Och här är en annan också om barn som mördar barn.
Och som i den första artiklen står det att under minnescermonin; "– Han var helt oberörd och satt i en trappa och lekte med en mobiltelefon – bredvid stod hans mamma och grät, säger en bekant till familjen."

Möjligheten finns att barnet inte förstår allvaret i detta, men något måste ju ändå funnits någon slags tanke i barnet under dådet, för många av oss har empati ( förmågan att ha medvetande om andra personers känslor och att handla i enlighet med detta ) och jag hoppas ju egentligen att alla har det, men så är det ju dessvärre inte :(

Men som i den andra artiklen, står de först att det höll fast vid att det var en lek som spårade ur, nu har det fått nya uppgifter om att mordet var planerat. Hur kan en då 5åring och en 7åring få för sig att planera ett mord. Vad är det som händer i hjärnan.


Oavsett är det skrämmande. Kan tänka mig att det måste vara hjärtskärande för dessa föräldrar som får reda på att deras barn har tagit livet av någon annans barn.. Usch. Hur repar mig sig från det, och hur repar man sig från att förlora sina barn..  Finns nog en miljon tankar som flyger omkring i dessa föräldrar huvuden. Varför, Hur, Vad har jag gjort för fel?

Och i de flesta fall vill väl alla ha en "syndabock", något att skylla på.. Våldsamma spel, filmer.. Media, överlag.. Familjeförhållanden.. Sjukdom? Undra om man någonsin får reda på varför sånt här inträffar? Om det finns någon anledning?


Jag tycker det är hemskt att det är något som får en människa att ta en annan människas liv, men det känns på ett vis hemskare när det har krypit så långt ner i åldrarna som nu.. Jag menar barn ska vara barn.. Mesta dels är väl barn det mest oskyldigaste som finns... Ja jag vet inte, jag är mållös..

you don't know you're beautifuli'm a well known sucker for cute lyrics -_-'

musikhjälpen 2011

Jason, Gina & Kodjo - ni är så fina! ♥ Det gör denna veckan så mycket bättre.
Jävligt bra musik och framför allt för en förbannat bra sak! Och alla fina människor som skänker pengar :3 Man blir så glad i själen av att det fortfarande finns så mycket godhet hos människor.

Här har ni förresten sidan där ni kan se vad som hänt och hur man gör för att skänka pengar; musikhjälpen


sånt där man blir så glad av!


Så kom igen folket, bidra lite grann! :D

take a moment.


helgen är över.

denna helgen har ju gått snabbare än vanligt.
I fredags så spenderade jag i princip hela min dag tillsammans med Emilija och resten av styrelsen på Folkets Hus, och fixade inför Finalen i Artist 2011. Riktigt roligt som alltid, Pauliina kom också, och gjorde mig sällskap.
Satt längst fram och fotade och hade riktigt trevligt, höll nästan på att brista i tårar när allas vår favorit rappare Ajdin framförde sin låt tillängnad hans pappa.. Den är rusigt bra. Länkar till låten nedanför sen :)
Och sedan blev jag litet stött av ett visst låtval men ska inte skriva ngt om det..

i alla fall, 7 st tävlande.. Och på första plats kom; Lina Lindsjö & Thomas Haraldsson. Andra plats; Jakob Olsson. Tredje plats; Jenny Delfin.. Bra jobbat allihopa! :D

Paus underhållningen bestod av Madgic Crowd, ett gäng äldre grabbar som spelade och sjöng. Väldigt bra faktiskt, trodde inte det skulle vara så bra för att det var ett 60tals band. Men tji fick jag! :) haha. Sen i slutet kom även en kille ur publiken upp och spelade munspel, jisses så GRYM han var!

När allt var slut så skulle vi börja städa och då gick strömmen! haha, lagom kul :P Men det varade inte så värst länge. Sen kom mitt hjärta och hämtade mig, jag var sjukt segt. Hade feber och var dunder förkyld :(
Hann träffa min fina hela 45 min under vår 5års dag.


Lödagen bestod av att jag hade sovit grymt dåligt. Pidden stiger upp och ska iväg och jobba lite, jag slänger mig i duschen och går och lägger mig och sover konstant i 2 timmar, det var så skönt! Städade lite grann och sedan så la jag mig i sängen och kollade film; the breakfast club, och sedan ; the fourth kind <- SVINBRA! se den.

Pidden kommer hem och säger att vi ska ut och äta, så vi åker till Sölvesborg och äter på Steakhouse - Black & White. De har så grymt god mat där och jag var så glad, MEN självklart är jag så dunderförkyld så jag känner ingen som helst smak -_-' så ledsen. Men det var väldigt fint av Pidden att bjuda på middag! Tack hjärtat! ♥

Sen åkte vi inom Hampus fest och sa hej till alla, sen bar det hemåt och till sängen, var galet trött.. Hade även feber då med.

Söndag, så kom Thomas (P's Fasters Man )  och Uno ( P's farfar )  och skulle hjälpa Pidden med att hugga pinne.. Sen blev det till att dra ett varv till med snabeldraken och plocka undan innan folket kom vid 16:00, då vi skulle fira Pidden som fyller 24 på onsdag. Han fick en väldigt fin present av mig måste jag säga. En mugg, en musmatta, nyckelring och en penna med en bild på "hans" skogsmaskin som jag tagit! Han verkade ganska så glad, så jag är nöjd! :) Sen kom folket och han fick mycket annat fint, en riktigt trevlig kväll blev det i alla fall :)


Så nu har jag sumerat hela helgen.

Tuudels NOODLES!<3

älskar känslan som uppstår när man ska sova och regnet smattrar mot rutan :3
det är mys, det enda som möjligtvis skulle kunna göra den känslan ännu bättre är i fall man sover bredvid någon man tycker väldigt mycket om ♥

snart är det den 9:e december. ( i morgon, alltså om lite mer än 30 min )
Det innebär 5 årsdag för mig och min älskade.
och 4 år som förlovade, tiden går fort.
jag älskar dig peter ericsson


du.

var är du?
när jag behöver dig som mest?
när hjärtat slår så hårt i bröstet så jag knappt kan andas.
när allt jag behöver är en blick som säger jag finns här, vad det än är, när som helst.


var är du?<3

Tävling!

Är med och tävlar hos Felicia om detta underbart vackra fickur!Bild; rothbart.blogg.se

För övrigt så in och ta en titt på Felicias härliga blogg! :D

goodie goodie

är grymt baksugen :3

vill baka cupcakes och dumlekakor ^___^
hittade massa roligt strössel och fina karamellfärger.. åh, blir så sugen på att baka och pynta!
får ta och monsterbaka nästa vecka ^_^
Bilder; google

människor är det bästa och det sämsta som finns.Det gör ont ända in i själen! :( ♥

drömmar, ett märkligt fenomen.

Mina drömmar är märkliga, och märkligare blir dem.
En av anledningarna till att jag drömde detta är troligen att jag såg en tjej skriva om detta på sin fb.

Alltså, jag drömde om stalkers (= tvångsmässigt smyga på och förfölja en annan person ) eller, ja.
Det jag minns om drömmen var att jag var i någon stad, och jag vart jag än vänder mig om ser jag en man med en stor kamera i ansiktet som alltid är riktad åt mitt håll. Mannen bär en creme-brun lång jacka på sig och har nog till och med en hatt på sig.. Och han ser ut som David Thewlis (
Remus Lupin i Harry Potter ) konstigt nog. Men han är egentligen inte den som förföljer mig utan han tar kort åt någon annan, han agerar mer som en privat detektiv..
Jag konfronterar honom, och sen blir min dröm ytterst märklig och jag minns inte mer..

Drömmar är mycket spännande tycker jag, vissa gånger underbara och ibland skrämmande..

Jag har haft en dröm som kommer tillbaka till mig med jämna mellan rum sen jag var liten..

Jag är i något slags varuhus, och de har en "akvarie avdelning" det ligger i ett hörn kan man säga..
Akvarien har en ljusblå vacker bakgrund, vita stenar och otroliga varelser i. Fiskar i oändliga fäger och andra mindre vatten djur. Så fascinerande, så jag måste gå längre in och titta på dessa fantastiska varelser. Det är som ni kanske förstår en hel del akvarium, på båda sidor om mig, men ju längre in jag kommer destå mörkare och otäckare djur finns det i akvarierna. Vidriga varelser, sklett och ja usch, jag ryser bara jag tänker på det.. Går inte riktigt att förklara hur dessa varelser ser ut, det är inte levande men inte heller döda, riktigt äckliga är dem i alla fall.. Och jag går längre och längre in, och som sagt akvarierna blir läskigare och läskigare.. Jag är riktigt rädd men lika förbannat går jag längre in... sen minns jag inte mer ännu en gång, men denna drömmen har jag haft enda sen jag var liten, och den kommer titt som tätt och påminner mig men jag kommer aldrig längre.. Eller ja, jag minns aldrig mer, men jag är ganska säker på att längst inne i mörkret finns det något hemskt, den känslan får jag i alla fall..Sedan har jag även haft en annan dröm som kommit lite då och då, fast jag är inte övertygad om att det är en dröm, för jag har för mig att jag sett detta på tv när jag var mindre. Det handlar om ett brott, om en liten flicka som blir mördad. Som sagt jag vet inte om detta har hänt men det känns så galet verkligt, jag har ingen plast i denna dröm utan jag bara ser det framför mig.

En liten flicka, tror hon har brunt lite halv lockigt hår som räker ner till öronen ungefär, vet inte riktigt hur gammal hon är med runt 5-7 år skulle jag tro. Hon har en dockvagn, en gul om jag inte missminner mig.. Vagnen står utanför en affär av något slag, flickan är inne i affären, handlar något och sedan går hon ut för att gå hem. En man börjar prata med henne utanför affären, och bjuder med flickan hem på mjölk och jordgubbar, flickan följer snällt med och nästa minnesbild är att flickan sitter på mannens kökssoffa och har en vit djup tallrik framför sig med mjölk och jordgubbar och socker på, och äter för fullt och mannen sitter mitt i mot henne.. Sedan är det blankt ett tag, nästa bild är att flickan har somnat på kökssoffan med ryggen mot mannen, jag ser mannen höja en hammare och slår den lilla sovande flickan i bakhuvudet. Flickan anmäls försvunnen av sin mamma, polisen och frivilliga letar efter henne. En man som går längs med sjön ser en stor väska ligga i vassen, han går efter polisen och i väskan ligger den lilla flickan, tror hon har en röd klänning antingen med små vita prickar eller rutor.. Hon ligger omsorgsfullt nerbäddad i väskan, och på obduktionen säger läkarna att det sista hon åt var mjölk och jordgubbar.. Minns inte om det var något sömnmedel i mjölken men där slutar drömmen i alla fall.. För jag har drömt detta, många gånger.. Och är övertygad om att jag har sett detta någonstans, frågade mamma redan som liten om det har hänt men hon kunde inte svara på det..

Tycker oavsett att det är en märklig dröm för ett litet barn, för jag var inte gammal.. I alla fall även denna drömmer har kommit tillbaka, flera gånger.. Och jag förstår inte varför.. Nu var det ett par år sen sist men minns den ändå relativt väl.


Usch, ett obehag smyger sig på mig bara av tanken på drömmarna.. Är det någon som är bra på det där med drömmar som kanske kan "tyda" något åt mig? Eller på något sett ge mig en förklaring på hur dessa drömmar kan utstå.. Eller är det bara något som min hjärna hittat på tillsammans med min smått tokiga fantasi..

bild; google

cupcakes.Bakade lite cupcakes idag ^-^ provade göra "kladdiga" muffins, lyckades inte så bra. nästa gång får jag göra enligt mitt vanliga recept :3 Dock blev de en väldans god glasyr :D Nutella och philadelphiaost, who knew :D

RSS 2.0