BATMAN-DRUNK!

Aah, men jo!
Hade kanske varit kul och prova på ^-^ I morgon, ska jag tatuera mig och jag dör lite -.-' Var ganska länge sen jag gjorde min första, så ja.. Dock är jag peppad till tusen :D
Hoppas att allt går vägen, så slänger jag upp en bild i morgon!


LATER!händelserikt.

i måndags var jag malmö på malmöfestivalen med finaste caroline  och hennes vän nicolina:] 

vi såg Kapten Röd, bilder kommer senare. Kollade lite på Helt Off & Amanda Jensen också. Hade en ytterst trevlig kväll och fått massa bra bilder på Kaptenen, strax innan jag skulle gå till centralen skildes vi åt och jag traskade iväg själv. Det var nästan 45min innan mitt tåg skulle gå så jag satte mig inne på centralen och pluggade i hörlurarna. Helt plötsligt har klockan blivit lite mer, så jag ställer mig i kön för att köpa biljett. Då kommer de fram en udda figur till mig och säger; förlåt men jag måste bara säga, att det måste vara olagligt att vara så vacker som du är. Jag tittar förvånat på honom och undrar om han driver med mig, men jag tackar snällt. Och han fortsätter och överrösa mig med komplimanger och han berättar ngt om en bilolycka och att det är därför han pratar tyst och långsamt, han visar mig tre fingrar i luften och sen lutar jag mig fram för jag hör inte vad han säger och då sätter han ett finger framför sina läppar och ser pilimarisk ut och viskar; jag är schizofren. Jag minns inte vad min reaktion var men sedan visar han upp fyra fingrar i luften och lutar sig fram med ett finger framför läpparna och säger; fast det är jag egentligen inte, och så skrattar han. Fast han skrattar inte på ngt vanligt sätt utan mer; nervöst och skrämmande. Då får jag lite smått panik med tanke på att sättet han ser på mig, får mig att tro att han talar sanning. Han frågar om inte han och jag kan ta en fika ngn dag, jag tackar men säger att jag är dessvärre inte härifrån. Han svarade att det var tråkigt men du borde ha en skylt där det står; fallrisk! Den man som inte faller för dig är det inte riktigt rätt hos...  Jag tackade honom, sa snällt att jag var tvungen att gå, gav honom en kram och gick. Jag gömde mig ett tag! Skulle ut och köp biljett, så ser jag honom, så¨jag går ut och ska köpa biljett och de strular och tåget skulle gå om tre minuter (!) stress och lite rädsla, men jag hinner med tåget :) men är fortfarande lite skärrad.

 

Han var säkert harmlös eller så drev han med mig, jag vet inte vilket. Men ja, det var lite skrämmande måste jag säga, dock var han ytterst trevlig.

 

Sen blev jag i princip uppraggad av en 44årig man på tåget också -.-'

 

jag citerar william; "du är en äckelmagnet!"

 

jag blir bara uppraggade av äldre och skumma människor, är sumeringen av williams citat.

 

men jag bjuder på en bild 'cause i'm the awesome mazk!

 

 

 

 


Ashley

 

 


have you ever seen the rain?118 800 & 118 100

Vem är Meridiana Alatalo?

 

Svar ifrån 118800;

 

Meridiana är en tjej som är så online man bara kan vara. 
Dagarna fylls av febril aktivitet på msn och facebook och andra forum, Hon skriver en egen blogg och läser 300 andra bloggar om dagen, där Kissie, Dessie och Paow är de självklara favoriterna.
Livet utanför datorn är inte så spännande dock, fram och tillbaks till skolan och lite folköl och hångel på helgerna
.

MVH 118800

 

 

Svar ifrån 118100;

 

118100 tror att Meridiana Alatalo är en skön tjej som vet vad hon vill ha
och hur hon ska få det hon vill.
På helgerna gillar hon att renovera sin lägenhet, steg för steg börjar
det nu likna någontong alldeles speciellt.

 

Tja, vad ska man säga? Jag ska skicka till 118118 också, men inte idag :)
Blogg har jag, jag läser visst bloggar med de är endast fotobloggar och där ingår inte Kissie, Dissie eller Paow.
Och folköl och hångel? haha! Och jag går i skolan? Det var två år sen sist!

Jag har en lägenhet, tydligen, det var mer än vad jag själv visste.
Men de är ju bra att det börjar likna ngt (Y)


HAHA, i love it!
Prova själv? :D
RSS 2.0