blir blind när alla lampor lyser

sötnosar :>

10.43
the wall

för övrigt har jag kommit på ett namn på min lilla utställning som jag ska ha framöver :>
bara en kladd jag roade mig med på praktiken.Grattis efterskott! :>Karin fyllde 22 år i måndags 23 Maj ^__^ då var vi i Sölvesborg eller som vi döpte det till "Lilla Grekland" :D
tack för en fin dag!

sneek peekpå vad jag och paula pysslade med igår :>

haha, tack för en fin dag sweetie!

studenten 2011


Grattis till alla fina studenter :>


The last night

snart bege sig till bussen och åka till karlshamn och träffa ett styck fru :> alltså paula.
hon var söt och ställer upp på mitt återvinnings projekt ^_^ det ska bli awsm. Troligt kommer det vara folk som glor, precis som vanligt men vafan, spela roll.. Vi bjuder på det.

Btw, studenten är idag :>


Tjo flöjt så länge!

Nytt inköp ^___^Inskaffe en sådan svart idag, jag rekomenderar denna! :D
Väldigt lätta instruktioner, och det blir faktiskt snyggt! Kan ta en bild och visa sen ^_^
Gjorde lite leopard fläckar på naglarna och ja, som sagt jätte fint!

Först tar du någon färg du behagar, eller bara geonomskinlig lack och låt torka sedan  ska du skaka pennan och trycka tippen mot hårt underlag och låta färgen komma ut, kan bli lite mycket men det är lätt att få kläm på ^_^ sedan genomskinligt lack på, piece of cake! ^_^ bara fantasin sätter gränser.

Finns på Lindex och kostar ca:80kr
ett måste!

Ett måste inlägg;

Leta igenom Hannu Turpeinens bilder och fann denna;Åh, byggnaden till höger, den stora bruna. Jag kommer så väl ihåg den.
När mamma var liten var det tydligen en pub där, eller liknande. Och när jag var mindre så på hörnet så var det en Friser Salong - där det hade en halv Bubbla ( bilden bubbla då ) inkörd igenom väggen, astufft! Det var såklart bara utsmyckning men det var ju så häftigt! För övrigt så var det där jag och min mamma gick och klippte oss, Och i "framsidan" av byggnaden så hade Filmgiganten flyttat in. Älskade just denna byggnaden, jag tyckte redan som liten att den var fin och blev ledsen när den brann ner :( Jag minns datumet men inte året, 20 April vill jag bestämt tro att den brann..

Åh, underbara nostalgi.

Måste leta upp mer gamla bilder av Olofström ^^


Borgen ~

Roar mig med att leta olika ställen på ett UE forum, som jag lite liätt blivit förälskad i :>
Hittade en gammal bild eller ja 1987 är året rättare sagt. Bilden är tagen av en Hannu Turpeinen, och jag blev så glad när jag fann denna bilden, då jag inte hade en susning om hur borgen faktiskt såg ut tidigare, nu är det bara 1 av 4 hus som står kvar.


Ett hus rivdes ju bara för ett par år sen, och jag fick tillgång till denna av Olofströms Hus, då var fortfarande alla plywood skivor för alla dörrar och fönster så det blev en snabb visit med ficklampor.
ytterst tacksam för titten, dock när det började att plcoka isär huset så smått så tog jag mig dit igen, och nu var alla dörrar och fönster öppna. Känslan att vara där var obeskrivlig, passade även på att ha en riktigt photosession där, med Jeca ^_^ och det blev ju helt underbara bilder. Väldigt nervkittlande att vara där, och man hörde ju alla möjliga saker när man var där, även om det var mitt på blanka dagen, vi var nog inte ensamma i huset men kul hade vi i alla fall, vi gick igenom hela huset, och det är ett under att vi inte gick vilse där, så många rum och massa trappuppgångar. Åh, bara tanken på det ger mig rysningar! :>

Och då vill jag tillägga att allt var kvar i huset när vi var där, då hade dem inte börjat kasta ut alla badkar/spisar eller börjat riva..


Nu ska jag visa er bilden på hur Borgen faktiskt såg ut en gång i tiden;


Bilden är ju som tidigare sagt tagen av ; Hannu Turpeinen.

Så fint det var en gång i tiden, jag har svårt att förstå hur det går till när ett hus/fabrik eller liknande blir stående.
Vad gör man, rycker man på axlarna och bara säger: "jahaja, tack för denna tiden!" Eller vad händer, det finns ju flera fabriker som bara står och hus med mera som bara står och väntar på UE's men vad har gjort så att det står tomt undrar jag? Guldtillfälle för oss som gillar övergivna platser, men vill ändå veta mer.

Jag ska nog ta mig i kragen och leta mer info om just Borgen, det sista huset som står kvar är ett Elevhem, för elever som går på Nordenbergsskolan, med inrikting; bågskytte/orientering/fotboll/innebandy/hockey, som inte kommer från Olofström.. När jag gick på skolan hade vi en skön stockholmare och en underbar norrlänning i klassen ^____^


Kan nog bjuda på några bilder från hur Borgen såg ut några veckor innan det revs, ska leta upp dem när jag kommer hem :)

Puss så länge!

You remember me, you remember us. It was magical when I felt your touch

Världen gick inte under. Eller ja, vad vet vi egentligen?
Oavsett lever vi :) Helgen har för övrigt varit ganska bra med trevliga människor.
Förfestade lite hemma hos mig innan vi drog ner till Holje Marknad, då fick vi spontan besök av Freja & Tutte :> ytterst trevligt! En stor del av helgen har jag spenderat i Mjölktältet, så mycket milkshakes har jag inte druckit på ett år X'D haha, blev nog en 8-9 stycken. Nomnom, Mestadels tog jag foton, men hoppade även in och skötte kassan lite och idag har jag gjorts ett gäng choklad milkshakes. Faktiskt väldigt roligt :) Inte alls så stressigt som jag trodde det skulle vara dock var det destå kladdigare med massa glass och sånt överallt :P haha. Men riktigt roligt, och tackar alla fina människor som jag träffat denna helgen :) Nu är jag ganska sleten i benen och ryggen, så ska inte göra mycket mer idag än att ta det lugnt med hjärtat.
Haha, måste säga det att fåren har ju varit på rymmen i helgen också. Alla 15 fåren låg på gårdsplanen när vi kom hem till Pidden igår. Haha, fast det gick väldigt enkelt att få in dem igen, då de gick självmant. Så nu är det ordnat så de bör inte kunna rymma mer :)
Det verkar för övrigt dra ihop sig till åska, massa mys! :D
Btw, tycker jag att alla mygg och knott kan dö! jag är uppäten :(
Well, vi hörs.
Puss & Kram så länge.

nervöst och inspirationslöst :(

usch, tiden rinner iväg och jag har tappat lite inspiration :(
jag ska hinna en massa saker, fota alla dessa underbara människor som ställer upp :) Men jag får tänka positivt och det kommer gå bra, måste bara hitta plats att vara på det är nog mest där skon klämmer :( bah. Och sedan när man har bestämt något med någon så gör den personen inte som man kommit överens om, gör det hela lite mer nervöst..

Måste komma på hur jag ska göra alla dessa outfits också, jag jobbar ju inte med det lättaste av material, haha! Det ska ju gärna se lite snyggt ut också, men det löser dig.

Som tur finns det så snälla människor som ställer upp att bidra med materail till mig :) Exempelvis har jag fått bubbelplast från Jennifers presentbod, och från Biblioteket :) Och sedan har jag fått lov att ha lite papp/kartong från Växtverket. Och tidningar och gamla telefonkataloger har jag också fått från Biblioteket. Tur att det finns så hjälpsamma människor.

Nehej, om man skulle fortsätta brainstorma lite, känns lite trist att sitta instäng på ett rum med en datorskärm framför sig, hade varit skönt att ha någon att bolla ideér med också, visserligen så är min mamma en stoor hjälp, och det är jag tacksam för :) Men ja, det SKA gå, banne mig.
* peppar mig själv *

För övrigt har jag hittat en rolig stol, som jag vill ha :> haha!


Hur tuff är inte den då? :D


pysmys!


åh, jag skulle vilja ha en. myspys delux.

musik dilemma.

Veronica Maggio's låt "Mitt Hjärta Blöder", jag blir knas, jag vill veta vem snubben är i låten, han som sjunger lite fint i bakgrunden tillsammans med Veronica. Jag har mina små spekulationer, det skulle väl inte vara helt omöjligt ifall det är Mello?

Är det någon som vet så förtälj mig! :D

Even the best fall down sometimes.Den är ju så förbannat fin och dem är också så fina.

i wonder..

var i Sverige kan du köpa sånt här?
Hittar bara massa sidor ifrån USA -_-'

Vet ní så säg till vetja! :)
AAGAHW.

Jag blir så arg när jag läser detta; http://www.aftonbladet.se/wendela/article13019093.ab

Jisses, flickan är 8 år gammal, hur kan man vara så pantad som förälder och spruta in botox i sin åtta åring? För att vinna en skönhetstävligt? I texten står det att; – "Hon har inte frågat efter det, men jag vet att hon är missnöjd med sina skrattrynkor. Jag tar ju botox själv, det är ofarligt."
Botox är ett nervgift, det kan omöjligen vara lagligt att ge ett barn det som dessutom inte bett om det, det kan ju framför allt orsaka skador i framtiden, vad gör hon då?


Mamman VET att hennes 8åriga dotter är missnöjd med sina skrattrynkor men hon har inte sagt något? Vilken 8åring har rynkor? Barn har så fin och oförorenad hud.
Varför inte bara låta sina barn vara barn? Dem växer väl ändå upp snabbt nog? Barn är naturligt vackra, det behöver inte några preparat what so ever. Jag tycker inte att skönhet är botox, 1kg smink eller vaxade ben. Jag menar HUR MYCKET HÅR HAR EN 8 ÅRING PÅ BENEN EGENTLIGEN? Vart är världen på väg? Varför gör man så mot sina barn? Britney säger; – "Det är inte kvinnligt att ha hår på benen." Vad vet flickstackaren om det? Föräldrar ska skydda sina barn, man ska väl berätta för sina barn att det är vackra och perfekta som det är, utan allt såndär strunt.

Oavsett finns ju möjligheten att hon kommer vaxa benen när hon är äldre och sminka sig osv, men då har hon ju ändå tyckte själv utan påtryck av någon annan, hon ska ju inte göra det för någon annan än sig själv. Då kan hon ju tycka och tänka för sig själv, mer än vad en åtta åring kan, nu menar jag inte att hon inte har någon egen vilja men det kan ju inte vara lätt när man har en förälder som "pushar" på en..


Låt barn vara barn. Dem hinner bli vuxna förr eller senare.

I'm hot 'cuz i'm fly, you ain't 'cuz ya notHaha, mina vänner är fina :>

detta fält måste fyllas i

redigerade ett gäng bilder på Freja idag och jag måste bara säga att jag dör lite inombords så AWESOME dem blev! Har en absolut favorit, den är sjukt snygg om jag får säga det själv * stolt fotograf med världens största leende *  Åh jag vill bara slänga upp bilderna nu men jag ska banne mig hålla mig, fast det är svårt. Ska ju som sagt skriva ut favorit bilderna när alla sessionerna är klara och sedan ska dem hänga upp på Växtverket, söndagen vecka 25 och hänga där en vecka, jag är så peppad och jag känner att det går bra nu :)

Måste bara se till och fixa resten av mina återvinningsprojekt, har inte SÅ mycket tid kvar, då veckorna bara springer förbi -_-' Well, det löser sig ^___^ Jag måste bara tillägga att jag har väldigt fina vänner som ställer upp på mina tokigheter ♥

Yup, ner till simhallen snart. Sedan bänka sig framför tv:n för favorit programmet; Criminal Minds!


Pusshej så länge.

och btw, övergivna hus/byggnader/ställen - vet ni några säg till för bövelen! ^___^ ni gör i så fall min dag!bjuder på en bild jag tog i söndags, då jag spenderade hela dagen i Ronneby :> jag vill bosätta mig lite i ronnebyparken, den är så fin. Jag vill också att olofström ska ha en sån fin park.

återanvändbart materail session 2.

Runt 15.20 tiden drog jag mig bort till Nordenbergsskolan igår för att möta Freja, under tiden jag väntade på henne pratade jag strunt med Z i telefon :*
Freja mötte mig, vi drog till Jakob, som har en massa mysiga hundar :> Efter Freja fått lite mat i magen började vi jobba på klänningen, med hjälpa av min fantastiska assistent Jakob ^__^
Och nu tänker jag inte spoila allt utan bara visa lite granna :>
Såhär blev klänningen..

Stackars Jakob fick springa runt med min Ullaredskasse med grejer i.Tejp tejp och lite mer tejp!

Och så måste jag bjuda på en kärleksfull bild på Jakob och Freja.

Ska kanske tillägga att Freja och Jakob inte är ett par. Bara väldigt söta.

Tack för en awesome eftermiddag :3 ♥ Tack till er underbaringar!


what what?

Min dag har bestått av brainstormning och att göra accesoarer till fotograferingen idag som jag ska ha med supersöta Freja om någon timme ungefär ^__^

Bara att hoppas att det blir lika bra som bilden i mitt huvud är :>

Hörs sen! :*

Oh Captain Jack


make a memory
, hur högt vill du fara

Dagen består av ett gäng saker.

  • åka till ofm
  • handla
  • hem, dumpa saker
  • ner i byn - fota skejtuppvisningen :>
  • hem, fixa håret - hoppas på det bästa -
  • packa ihop ett gäng saker
  • åka till KULLAMARK
  • Och sen invänta det bästa av människor och grilla sedan bär det av till Granada ^_^

gör kanske en pytte uppdatering senare

wants!

Jag tycker inte riktigt om att hitta saker jag tycker om som jag aldrig kommer kunna köpa. Eller ja, man ska aldrig säga aldrig men ja, nu känns det så :) haha!
http://www.wohnzimmer.se/

in och titta! :>

Så många frågor, utan svar.Förbannat bra.

Snäll bli min.hittade denna nyss, tyckte den var fin :3

, material girl

Jo, i brist på annat, gjorde jag ett mini collage till mig själv, lite som en påminnelse om vad för material jag ska använda ^___^ för jag är ju som sagt en guldfisk, var det gäller att komma ihåg saker..

Jag har lyckats ragga upp lite bubbelplast här och var, förhoppningsvis får jag ihop tillräckligt och i tid :)
Här kommer lite av sakerna jag hade tänkt att använda mig av.
Håll tummarna för mig att jag lyckas och hittar folk till det och framför allt att fotona blir AWESOME :>

Har ni något förslag på ngt material jag inte tagit med så säg till vetja :)

Urban Exploring

Nu är jag så där igen, som i en trans. Och just nu gäller det Urban Exploring :>
Åh, jag får lite lätt gåshud över hela kroppen när jag hittar bilder från sådana ställen, vill bara åka dit omedelbart!
Hittade lite bilder jag hade tänkt dela med mig av, det blir ett sånt kli i fingrarna för att få fotografera.
Synd bara att allt ligger en bit här ifrån :/ Men någon dag ska jag banne mig dit!

Sanatoriet i Broby;


Slakteriet i Alvesta;


Strumpfabriken i Knislinge;

Kvarnen ( det framgår dock inte vart det ligger, det enda man får reda på att det fann denna i deras resa genom småland/blekinge );

Bruket i Fridafors;Finns självfallet fler ställen jag vill besöka, men det är lite knepigare när man inte vet vart det ligger men ja, alla bilderna är i alla fall lånade av; http://www.eternit.se/ in och titta, du lär inte ångra dig om du gillar sånt här vill säga, och om inget annat kanske du börjar gilla det ;)

finns även en annan sida som jag i princip kan bosätta mig där i flera timmar, och bara sitta och förundras!
http://www.jornmark.se/

, soda can?

Kunde inte låta bli, fixade ännu en bild på Nina :>Ni får även tycka till om denna :> jag tycker den blev förträfflig!

sk8

Var ju på Florence i förra veckan och fotade skejtarna ^-^
Tänkte jag skulle bjuda på lite sådana bilder :> Och om folket som är med på bilderna tycker något, säg till! :3Kände att jag var tvungen att dela med mig av denna, klockren! :>
Btw, note to the people; jag kan ingenting om hur man fotar skate -_-' så ha lite överseende med mig, snälla?

well, det blev några i alla fall. Och helt tokiga tycker jag ändå inte att de blev, men vad vet jag?


RSS 2.0